POLERA FÄLGAR

Polera fälgar

 

Vad är Fälgpolering?

 

Fälgpolering är en process som syftar till att rengöra, återställa och förbättra utseendet på bilens fälgar. Målet är att avlägsna smuts, bromsdamm, oxidering och andra oönskade ämnen som kan byggas upp på fälgarnas yta över tid. Polera fälgar med hjälp av speciella rengöringsprodukter och verktyg för att återställa glansen och reflektionen på fälgarna.

 

Varför är Fälgpolering Viktigt?

 

Estetik: För många bilägare är utseendet viktigt. Glänsande, rena fälgar ger bilen ett fräscht och attraktivt utseende.

 

Skydd: Polering av fälgar kan också fungera som ett skyddslager mot korrosion och skadliga ämnen. Genom att avlägsna bromsdamm och andra föroreningar minskar risken för angrepp och andra skador på fälgarnas yta.

 

Ökad Livslängd: Genom att regelbundet polera dina fälgar kan du förlänga deras livslängd. Angrepp och smuts kan orsaka skador över tid, och polering hjälper till att förhindra detta.

 

Hur Utförs Fälgpolering?

 

Fälgpolering kan utföras på flera sätt, beroende på graden av smuts och skador på fälgarnas yta. Här är några av de grundläggande stegen för en effektiv fälgpolering:

 

Förberedelse: Vi börjar med att tvätta fälgarna noggrant med skonsamma medel. Detta avlägsnar grov smuts och damm som kan repa fälgarnas yta under poleringen.

 

Val av Produkter: Vi väljer en högkvalitativ fälgpoleringsprodukt som är lämplig för dina fälgar. Det finns olika produkter på marknaden men vi använder oss utav speciellt framtagna produkter just för våra ändamål.

 

Efterbehandling: För att förbättra glansen ytterligare kan man överväga att applicera ett vax eller en behandling efter poleringen. Detta ger en extra skyddslager och en djupare glans. Våra produkter lämnar ett skydd efter sig redan efter polering men vill man ta detta ett steg längre så finns möjligheten efter fälgpoleringen.

 

När ska du Polera Dina Fälgar?

 

Det finns flera faktorer att tänka på när det gäller fälgpolering:

 

Säsongsbaserat: Fälgarna utsätts ofta för mer smuts och föroreningar under vintermånaderna på grund av salt och smuts på vägarna. Därför kan det vara bra att lämna in fälgarna på en fälgpolering när du lagt på sommarhjulen. 

 

Vid behov: Om du märker att dina fälgar är särskilt smutsiga, repiga eller att ytan är matt och tråkig, är det dags för en polering. Lämna då in fälgarna hos oss på en fälgpolering så hjälper vi dig polera upp dem.

 

Vad kostar en polering av fälgar?

Hör av dig till oss för en offert så återkommer vi omgående

Klicka på länken nedan