BREDDA FÄLGAR

BREDDNING & AVSMALNING FÄLGAR

 

 

Fälgbreddning eller breddning av fälgar är en populär anpassningsmetod som ger dig möjlighet att ändra bredden på dina fälgar för att förbättra din bils prestanda och utseende. Denna teknik innebär att fälgen kapas och svetsas om för att öka dess bredd. Vi breddar alla typer av fälgar, breddning av aluminiumfälgar samt breddning av plåtfälgar/stålfälgar

 

 

Fördelar med Fälgbreddning:

 

Ökad Stabilitet: Bredare fälgar ger din bil en bredare bas, vilket resulterar i förbättrad stabilitet och hantering, särskilt vid höga hastigheter eller i skarpa kurvor.

 

Bättre Väggrepp: Med bredare fälgar kan du montera bredare däck, vilket ökar väggreppet och förbättrar accelerationen och bromsningen.

 

Utseendeförbättring: Bredare fälgar ger din bil ett aggressivare och sportigare utseende. Det är en populär anpassningsmetod för bilentusiaster som vill skapa ett unikt utseende.

 

 

Avsmalning Fälgar

 

Fälgavsmalning är en populär anpassningsteknik som fokuserar på att minska bredden på fälgarna för att uppnå specifika estetiska eller prestandamässiga mål. Genom att smala av fälgarna kan bilentusiaster skapa ett unikt utseende och anpassa sin bil efter sina preferenser

 

 

Fördelar med Fälgavsmalning

 

Bättre Hantering: Avsmalade fälgar minskar bilens spårvidd, vilket kan förbättra dess hantering och respons i kurvor.

 

Lättare Väggrepp: Smalare fälgar gör att du kan montera smalare däck, vilket ibland kan öka väggreppet och minska friktionen på vägen beroende på ändamål.

 

Unikt Utseende: Fälgavsmalning ger din bil ett mer unikt och utstickande utseende. 

 

Är du intresserad av att bredda dina fälgar eller smala av fälgarna?

Kontakta oss nedan då för att få ett pris på dessa tjänster